FOLLOW THE STORY

Op het verhaal achter Olaf Eyewear ben ik ongelofelijk trots.
Olaf Eyewear betekent heel veel voor me, en het heeft mij gebracht van faalangst tot m’n eigen brillenlijn. Het laat zien dat wanneer je je hart volgt,
je de mooiste dromen kan laten uitkomen.
Olaf Eyewear is uniek, exclusief & heel speciaal, net als jij en ik!

Scheveningen & the Hague

Ikke trots op leukerd Marit.

Het model naast me wijzigen we om de 4 shoots, puur voor de variatie, we willen niet dat foto’s op elkaar kunnen gaan lijken. Stoppen met Cynthia na onze beste shoot gaf zelfs Leonie twijfels, en dat terwijl ik Marit al een beetje had leren kennen. Ze is oogverblindend mooi, leuk, heeft een flinke dosis humor en past dus perfect in de gekte van Olaf Eyewear. Na een gezellig kennismakings etentje was ik heel erg trots dat het me weer was gelukt om een lieve meid te strikken. Belangrijk als je een paar dagen samen bent. Marit was subliem, en meteen al bij onze 1e shoot waren de “samen” foto’s ook goed. De 1e shoot met Marit was heel veelbelovend. Leonie en Lou waren als zoals altijd m’n 2 toppers. 2 super lieverds wie precies weten wat ik wil en waar ik altijd op kan bouwen.

Campaign Scheveningen & the Hague

Xclusive

Olaf X met de X van Xclusive, Gaver dan ooit.

3x is scheepsrecht en dus wilde ik de 3e serie L.M.T.D. alles overtreffend hebben. De naam Limited werd omgedoopt tot Olaf X met de X van Xclusive. L.M.T.D. gebruikt iedereen en Olaf Eyewear wil anders zijn dan iedereen. Ik verzon grove kleurpatronen in gave designmodellen gelimiteerd per bril of zonnebril. Heel Xclusive want van elke bril is er dus maar 1. Voor de fotoshoot waren bril en kleur dus belangrijk. Model Leonie was ook voor deze shoot weer de knapperd wie bij deze collectie perfect zou passen. Tuurlijk had ik al ’n idee over hoe ik deze shoot wilde hebben en fotografe Leonie snapte me precies. Het werd een studio shoot. Heel simpel. We hadden nodig een kruk, kleurrijke kledingsets, en natuurlijk de gaafste brillen en zonnebrillen. De shoot werd precies zoal ik ‘m wilde. Ikke trots op m’n topteam.

Campaign Xclusive

Marbella V

Marbella V met Cynthia! De beste shoot van allemaal!

Van tevoren hadden Leonie en ik een record aantal van 30 moodboards. Echt heel veel, puur omdat ik nog steeds geen model ben, al heb ik wel veel geleerd van alle shoots tot dan toe. Zo gemakkelijk als een pro als Cynthia poseert, dat kan ik echt niet, dus of alles lukt hangt van mij af….. Cynthia weet te stralen op alle foto’s en Leonie en Lou weten het beste bij haar naar boven te halen met fantastische foto’s, waanzinnige styling, en prachtige looks. Uiteindelijk zijn het 43 foto’s geworden. Cynthia en ik hadden een superklik bij elke foto, en van alle foto’s van mij alleen, werd dit m’n beste shoot. Leonie genoot van hoe goed het ging. Ik ben ongelofelijk trots op deze shoot en vind het zelf ook de beste van allemaal.

Campaign Marbella V

L.M.T.D. 2 Rotterdam

Bam! En toen was daar Olaf Eyewear L.M.T.D. 2. Created by Olaf & very exlusive.

4 Sets van 6 transparente monturen met elk hun eigen spiegelcoating. Heel exclusief en dus ook als zonnebril te gebruiken. Een waanzinnige en veel strakkere shoot eiste een nieuw model, en wat voor 1. Leonie had precies dat korte pittige kapsel en de knappe looks voor deze shoot. Leonie was top, en binnen no time paste ze bij het sfeertje van Olaf Eyewear. Zoals gewoonlijk waren Leo en Lou weer subliem.

Campaign L.M.T.D. 2 Rotterdam

MARBELLA 4

’t Kon niet uitblijven….. Met Cynthia naar Marbella

Vanaf het moment dat ik haar voor het eerst zag wist ik dat ik met Cynthia wilde shooten in Marbella. Haar prachtige looks in dit fotogenieke stadje zouden waanzinnige plaatjes opleveren. Samen met Leonie had ik supermooie moodboards uitgezocht, met veel variatie tussen fashion en feel good. Marlou bewijst maar weer eens haar klasse door Cynthia nog mooier te maken dan ze al is. Wat heb ik genoten van Leonie. Ze vraagt me na elke setting of ik even kom kijken naar het resultaat en ik betrap mezelf dat ik soms reageerde met “ik geloof het wel!” Ze maakt me supertrots, en ik vertrouw volledig op haar. Vanaf foto 1 wist ik het al, dit kon wel eens de allerbeste shoot worden tot nu toe, en de foto’s zijn het bewijs.

CAMPAIGN MARBELLA 4

Love @ first sight!

MAASTRICHT

Olaf Eyewear in Maastricht met Cynthia.

Begin ’16 leerde ik Cynthia kennen in Amsterdam. Ze is oogverblindend mooi en stiekem hoopte ik dat zij m’n nieuwe model wilde worden. Het gekke is dat ik wist dat ik geen afscheid kon nemen van Dian omdat ze zo’n toppertje is. Ik raakte bevriend met Cynthia en die klik zie je terug in de foto’s. Die klik is belangrijk, want als ik iets niet ben is het een model. Ik ben een bofkont van een opticien wie een rol speelt. Leo, Lou en Cynth waren fantastisch. Ik ben supertrots op deze waanzinnige shoot.

CAMPAIGN MAASTRICHT

L.M.T.D. BLUE

Olaf Eyewear L.M.T.D. is lekker eigenwijs en dus precies zoals ik. De collectie is exclusief. Van elke bril of zonnebril is er maar 1 exemplaar. Ze zijn precies datgene wat mijn passie is, en dat zijn gave opvallende brillen. Mooier kunststof, en nog mooiere zonneglazen maken deze collectie uniek. Gefotografeerd in een heel andere veel meer fashion stijl. Via Marlou kwam ik in contact met Lauren. Ze is beeldschoon, en had precies de juiste snoet voor deze shoot! En een haarbos waar ik jaloers op ben! Ze was fantastisch!

CAMPAIGN L.M.T.D. BLUE

VALENCIA

Valencia deze keer! Waaauw, wat een gave stad. Moderne architectuur en mooie oude steegjes wisselen elkaar af.

De laatste shoot met Dian. Grappig detail. Een week van tevoren vertel ik iemand op welk tijdstip ik inschat dat we op de laatste foto shooten, en dat ik denk dat ik het op dat moment niet droog zal houden. Precies een week later gebeurt het ook omdat ik weet dat Dian bijna onvervangbaar is. Als model top, en als vriendin ook! We hebben fantastische foto’s gemaakt op ’t strand, in de meest leuke straatjes, en bij de mooiste moderne architectuur.

CAMPAIGN VALENCIA

SCHEVENINGEN

Olaf Eyewear in Scheveningen, de 3e shoot met Dian. Opgesplitst in 2 dagen en vastgelegd door de KRO!

Spontaan belt Dian op of we het leuk vinden om de KRO ons te laten volgen tijdens de shoot voor het programma Jan Rijdt rond. Tuurlijk wilden we dat. Daardoor moesten we wel een maand of 2 naar voren met de shoot wat eigenlijk niet de bedoeling was, dus hebben we hem in 2’en gesplitst! Het shot op de boulevard gemaakt voor tv is nog steeds leuk om terug te zien. De eerste dag nog redelijk frisjes, de 2e dag stonden we met bijna 25 graden een najaar shoot te doen.

CAMPAIGN SCHEVENINGEN

MARBELLA III

Marbella 3. Natuurlijk weer met Dian.

Weer een shoot met een topsfeer. Alleskunnertje Dian poseert en acteert erop los. Het resulteert letterlijk in een lach en een traan. Een lach omdat ze redelijk prettig gestoord is en ons laat lachen met de typetjes welke ze speelt. Een traan omdat ze fantastisch poseert tijdens het shooten van de beste Olaf Eyewear foto tot nu toe. Leonie betrapt me op een traan welke over m’n wang rolt. Zo professioneel als we bezig waren kon ik op dat moment niet bevatten. Dian haar waanzinnige looks gedaan door Lou en vastgelegd door hartsvriendin Leonie. Van faalangst tot dit voelt als een droom!

CAMPAIGN MARBELLA III

Photographer & Stylist Leonie & Make-up Artist Marlou. My Dreamteam!

PARIS

Bienvenue à Paris. Shoot No 5. Met Dian als nieuw model.

Voor mijn gevoel nog steeds de leukste shoot welke we gedaan hebben. Alles klopte. Ik ontmoette Dian pas op de dag zelf voor het eerst en dus heb ik haar nog voor vertrek uitgenodigd voor een heerlijke lunch zodat we elkaar beter leerden kennen. We hadden meteen een klik wat in alle foto’s is terug te zien. De shoot straalt één en al plezier en professionaliteit uit! Trots op m’n crew!

CAMPAIGN PARIS

MARBELLA II

De 2e keer Marbella en inmiddels smoorverliefd geworden op dit stadje.

De laatste shoot met Margriet. Nooit zal ik vergeten dat ze er voor me was en wat ze voor m’n merk betekent. De eerste dag in de stromende regen, de 2e dag 10 graden warmer en stralende zon. Op dag 2 zijn we naar een bergdorpje Mijas gereden waar we nog meer fantastische foto’s hebben gemaakt…..

 

 

CAMPAIGN MARBELLA II

AMSTERDAM

Shoot 3 Najaar/wintershoot Amsterdam. Met ’n sloep door de grachten. Zalig….. 

Een hele drukke dag voor de boeg, en een styliste wie het op de dag zelf laat afweten. Alles hing af van Leonie, en vanaf die dag ben ik van haar gaan houden. Wat bleef ze ongelofelijk cool en gefocust. Bijna 2 keer zoveel foto’s dan de shoots daarvoor, en dat in 1 ipv 2 dagen. Samen met Margriet aan de prosecco. Helemaal top! 

CAMPAIGN AMSTERDAM

MARBELLA I

De eerste zonnebrillenshoot.

Niet eens zeker of ik de zonnebrillen op tijd binnen zou hebben boekte ik voor 5 personen een trip naar Marbella met alle risico’s van dien. Ergens kick ik op die spanning en sommigen verklaarden me voor gek, maar het voelde gewoon goed. 2 dagen voor vertrek kwamen de zonnebrillen binnen. Voor het eerst met beauty Margriet. Zij zag wat het met me deed, een eigen zonnebrillen shoot in Marbella, en was een lieve schouder voor me, omdat ik even emotioneel werd.

CAMPAIGN MARBELLA I

JACHTSLOT MOOKERHEIDE & BEAU

6 Mei 2013. De allereerste shoot voor Olaf Eyewear. Waar zijn we aan begonnen?        Een eigen brillenlijn en een eigen fotoshoot met visagiste, styiliste, fotografe en professioneel model. Ongelofelijk wat er allemaal bij komt kijken. Ik zal deze dag nooit vergeten…..

CAMPAIGN JACHTSLOT MOOKERHEIDE & BEAU

INTERESTED IN OUR GLASSES?

De leukste brillen en zonnebrillen van Olaf Eyewear zijn met de hand gemaakt van het mooiste acetaat, of van het beste titanium voor het fijnste draagcomfort. Elke zonnebril is voorzien van contrast verhogende, gepolariseerde of ontspiegelde glazen, vaak met een mooi kleurverloop.

Contact